Doğtaş Kelebek, Doğanlar Mobilya oldu

Yayınlama: 28.12.2021 09:46:00 Güncelleme: 28.12.2021 11:10:02

Doğtaş Kelebek Mobilya, yoluna Doğanlar Mobilya Grubu olarak devam edecek

Doğtaş Kelebek, Doğanlar Mobilya oldu
Doğtaş Kelebek Mobilya Grubu’nun ticari unvanı, Doğanlar Mobilya Grubu İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak değişti. Ticari Sicil gazetesi uyarınca, 24 Aralık 2021 tarihi itibariyle yeni unvan kullanılmaya başladı.

Bünyesinde yer alan Doğtaş, Kelebek, Lova Yatak, Kelebek Mutfak Banyo ve Ruum Store markalarıyla, kurulduğu günden bugüne, mobilya sektörünün lokomotif gruplarından olan Doğtaş Kelebek Mobilya Grubu’nun ticari unvanı, Doğanlar Mobilya Grubu İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak değişti. Doğanlar Mobilya Grubu, borsada ise, DGNMO yeni işlem kodunu kullanacak.

Doğanlar Mobilya Grubu CEO’su İsmail Doğan: “Bugün ve gelecekteki markalarımızın tümünü temsil edecek olan çatı markamız Doğanlar Mobilya Grubu, yeni yolculuğuna hazır.”

İsmail Doğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bir süredir öngördüğümüz bir değişikliği hayata geçirdik. Grup bünyesinde yer alan ve gelecekte yer alacak markalarımız bireysel yolculukları için bu unvan değişikliğinin gerekli olduğu öngörüsüyle hareket ederek, unvanımızı ‘Doğanlar Mobilya Grubu’ olarak değiştirdik.” şeklinde konuştu. Kurucu marka olan Doğtaş’ın yanı sıra 2012 yılında Kelebek’in gruba dahil olmasıyla ismi değişen kurumunun bugün geldiği noktada, 5 farklı markanın grup bünyesinde yer aldığına dikkat çeken Doğan, Doğanlar Mobilya Grubu olarak değişmesi gerekliliğinin doğduğuna işaret etti.